Jelena Golubović otkrila zašto se još nije ostvarila u ulozi majke!

Izvor: Svet, 29.Jul.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović otkrila zašto se još nije ostvarila u ulozi majke!

Iako je sedma sezona “Farme” odavno gotova pobednica Jelena Golubović kaže da joj se još nisu slegli utisci i da još nije uspela da se odmori.
Jelena je odgovarajući na pitanja čitalaca portala pink.rs, između ostalog otkrila i kako će potrošiti novac od nagrade.
Sebi sam obećala da ću ako pobedim tri meseca putovati. Putovanja su meni duhovna hrana. Svi me pitaju kako izdržavam u rijalitiju, pa to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << je zato što se uveče setim Tajlanda, Kipra, Moskve, Londona, Beča, Pariza“, rekla je rediteljka.
Kako je tek nedavno otkriven identitet rediteljkinog verenika, ona je rešila da o njemu progovori. Pobednica “Farme 7” je istakla da joj neke od osobina njenog verenika smetaju i da to treba da promeni.
Ne mogu da shvatim da je mom sadašnjem vereniku bitnija neka njiva, neka kuća, da su mu te stvari bitnije od mene. On voli da mu drugi kažu da je dobar, bitnije je da ga drugi tapšu po ramenu, a to što on izgleda pet godina starije, to mu nije bitno”, iskrena je bila Jelena.
Rediteljka je objasnila da se njen verenik uvredio zbog određenih natpisa u medijima gde je pominjala i njega i Čupu, a bez dlake na jeziku je otkrila o čemu se tu radi:
Ja ne želim da imam dete koje nije priznato. Nepriznato dete ima on, isto tako i Čupa. Njih dvojica se prepucavaju. Sandra iz Rijeke je njegovo dete i nikad ga nije okrenula sem za novac. Čupina ćerka je kad me je tek upoznala, pitala Čupu “Tata, kad ćeš da mi kupiš auto?”. I kako ja da volim ćerku njegovu, kad ga ne pita “Kako si tata?”. Dašina ćerka isto, ne dođe da ga vidi, a živi u Rijeci. Ne može ni po pare za fakultet da dođe. Njega ne boli to što mu samo pare traži, a bole ga neki naslovi po novinama”, rekla je ona
Golubovićeva je otkrila i razloge zbog kojih se još uvek nije ostvarila u ulozi majke:
Uspeh je u tome kad ponesete ljubav iz porodice. Oba roditelja moraju da budu zagrižena za decu i za decu. Brak je ćelija i osnov društva. A da bi funkcionisao, u braku uvek moraju da se unose neke novine. Po statistici je 50% razvoda. Ja gledam ako hoću da se udam, ja želim da sa tim nekim ostarim. A to što se nisam još udala jeste zato što ja recimo vidim nekog pored sebe, a taj neko ne gleda u mom pravcu”.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Jelena Golubović otkrila zašto se još nije ostvarila u ulozi majke!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2016

Iako je sedma sezona “Farme” odavno gotova pobednica Jelena Golubović kaže da joj se još nisu slegli utisci i da još nije uspela da se odmori...Jelena je odgovarajući na pitanja čitalaca portala pink.rs, između ostalog otkrila i kako će potrošiti novac od nagrade...“Sebi sam obećala da...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.