Jelena Golubović izgubila strpljenje, ne može da dočeka večerašnje finale Farme 7!

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović izgubila strpljenje, ne može da dočeka večerašnje finale Farme 7!

Na imanju u Lisoviću ostalo je sedam takmičara, a do samoga kraja stigli su: Jelena Golubović, Miki Mećava, Žika Đorđević, Marija Ana Smiljanić, Svetlana Ceca Jovanović, Nemanja MCN i Marina Perazić.
Samo jedan od njih može do nagrade od 50.000 evra.
Ipak, samo jedan jedva čeka da počne finale. Reč je o Jeleni Golubović koja je isprobavala odevne kombinacije, a na kraju je izabrala jednu zelenu haljinu.
Ona se i dalje nada da će stići do duple krune, ali publika će odlučiti svojim glasovima.
Šta vi kažete, ko pobeđuje na Farmi 7? (ANKETA)
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jelena Golubović izgubila strpljenje, ne može da dočeka večerašnje finale Farme 7!

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Na imanju u Lisoviću ostalo je sedam takmičara, a do samoga kraja stigli su: Jelena Golubović, Miki Mećava, Žika Đorđević, Marija Ana Smiljanić, Svetlana Ceca Jovanović, Nemanja MCN i Marina Perazić...Samo jedan od njih može do nagrade od 50.000 evra...Ipak, samo jedan jedva čeka da počne...

Nastavak na Scandal.rs...

FARMA 7, FINALE: Jelena Golubović ponovo pobedila i osvojila 50.000 evra! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 29.Jun.2016

Veliko finale "Farme 7" daće odgovor na pitanje ko će naslediti Staniju na tronu imanja u Lisoviću, i osvojiti nagradu od 50.000 evra...Foto: Telegraf..Za prvo mesto i pozamašnu novčanu sumu bori se sedmoro takmičara: Marija Ana, Žika Đorđević, Ceca Jovanović, Nemanja MC N, Marina Perazić,...

Nastavak na Telegraf.rs...

(VIDEO) DUPLA KRUNA Jelena Golubovic ponovo pobedila na Farmi i osvojila jos 50.000 evra

Izvor: medio.rs, 30.Jun.2016, 09:20

Imanje u Lisoviću zatvorilo je kapiju! Sedma sezona rijalitija je završena a takmičari su se borili junački do samog kraja!

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.