GRUDIMA RAZNELA KUBU! Kad vidite ženu bivšeg farmera, oči ćete SKUPLJATI PO PODU! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2017, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUDIMA RAZNELA KUBU! Kad vidite ženu bivšeg farmera, oči ćete SKUPLJATI PO PODU! (FOTO)

Potpuna dominacija poprsjem...

Pevač Stefan Jakovljević, bivši učesnik rijalitija "Farma", nedavno se u tajnosti venčao sa svojom izabranicom, fitnes instruktorkom Milicom, pa se sa njom provodi po "belom svetu" i uživa po egzotičnim destinacijama.

RIMSKI CAR RASTA: Srpski reper DOMINIRA usred Italije! (FOTO)

A Milica... Milica je baš prava, bujna lepotica. Nema sumnje, plaža je pravi ambijent za pokazivanje atributa koje ima. Slika koju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njen dragi postavio na Instagram to, nesumnjivo, potvrđuje.

- Moja ženica, lepša od svake Kubanke - zaljubljeno je napisao Stefan. Verujemo da će se sa njegovom takvom konstatacijom mnogi složiti...

A photo posted by Stefan Jakovljevic (@stefan_jakovljevic) on Jan 18, 2017 at 10:14am PST
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.