Finale Farme uživo: Bivši farmeri se svađaju i vređaju, voditeljka ne može da ih smiri!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Finale "Farme" uživo: Bivši farmeri se svađaju i vređaju, voditeljka ne može da ih smiri!

U sredu uveče završava se "Farma 7". Superfinalisti su Jelena Golubović, Nemanja MCN, Miki Mećava, Ceca Jovanović, Marija Ana Smiljanić, Žika Đorđević i Marina Perazić.

21:20 - U studiju je nastao opšti haos kada su svi bivši farmeri seli na svoja mesta. Vikali su i vrištali jedni na druge, a Saška karan je vodila glavnu reč i bila je najglasnija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Haos je trajao desetak minuta, a onda su se smirili.

21:10 - Superfinale "Farme 7" otvorila je Dušica Jakovljević i odmah na početku pozvala sve bivše učesnike ove sezone da joj se pridruže u studiju. Potom je Ognjen Amidžić iznenadio superfinaliste i doveo im tamburaše u Lisović.

20:55 - Kako javljaju tabloidi, mere obezbeđenja su podignute na najviši nivo zbog ugrožene bezbednosti Saške Karan.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Finale "Farme" uživo: Fizički sukob - Natalija se zaletela na Sašku Karan!

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jun.2016

U sredu uveče završava se "Farma 7". Superfinalisti su Jelena Golubović, Nemanja MCN, Miki Mećava, Ceca Jovanović, Marija Ana Smiljanić, Žika Đorđević i Marina Perazić...21:55 - Usred opšteg vređanja, Saška Karan je isprovocirala Nataliju Trik FX, koja se zaletela na Sašku, ali je obezbeđenje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.