Izvor: Scandal.rs, 06.Maj.2016, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmeri dobili učitelja: Miloš Radičević ponovo na imanju! (video)

Miloš Radičević, učesnik Farme 6 i veliki favorit prošle sezone, danas je ponovo stigao na imanje, i to da bi učesnike rijalitija naučio da muzu krave.

Čim je ušao na imanje farmeri su se iznenadili, a Mića se posebno oduševio.

“Oooo, brate moj. Ljudi, ovo je moj brat Miloš”, rekao je Mića.

Miloš je nakon upoznavanja prešao na posao.

“Ja sam čuo da jutros >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << niste odradili zadatke vezane za životinje. Otkriću vam da sam zbog toga ja poslat ovde. Ko hoće sa mnom neka pođe do štale da završimo te poslove”, rekao je on.

Pogledajte kako je prošao prvi susret.
Pogledaj vesti o: Veliki Brat

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Farmeri dobili učitelja: Miloš Radičević ponovo na imanju! (video)

Izvor: Svet, 06.Maj.2016

Miloš Radičević, učesnik Farme 6 i veliki favorit prošle sezone, danas je ponovo stigao na imanje, i to da bi učesnike rijalitija naučio da muzu krave.. Čim je ušao na imanje farmeri su se iznenadili, a Mića se posebno oduševio.. “Oooo, brate moj. Ljudi, ovo je moj brat Miloš”, rekao...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.