Farmere čeka veliko iznenađenje: Jelena Golubović ulazi sa tajnim zadatkom

Izvor: Svet, 01.Dec.2015, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farmere čeka veliko iznenađenje: Jelena Golubović ulazi sa tajnim zadatkom

Glumica i rediteljka Jelena Golubović od večeras je novi stanovnik imanja u Lisoviću i deliće krov sa ostalim učesnicima “Farme”, koji će tek biti suočeni sa pravim smicalicama.
Pobednica “Farme 5”, biće veliko iznenađenje svim farmerima kada ušeta kroz vrata. Ona ovaj put ulazi da bi pobedila! Iako se neće boriti za glavnu nagradu, farmerima to >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << neće staviti do znanja.
“Biću uz ljude koji me vole, tu sam zbog njih i oni zbog mene. Ulazim da se igram. Dobijam mnogo podrške od fanova i pružiću im ono što žele”,  rekla je Jelena pred sam ulazak, a u studiju se, na iznenađenje mnogih, pojavila sa kragnom na vratu.

“Nigde me nisu ukućani dočekali sa radošću, videćemo kako će ovde. Ne znam sa kim ću biti u kakvim odnosima, ali mislim da će mi se najviše obradovati Maja Nikolić, jer me pominje, Lepi Mića, možda i Vendi”, rekla je Jelena.
Najinteresantnije od svega je to da će Jelena pred sam ulazak na imanje dobiti i jedan tajni zadatak, koji joj još uvek nije saopšten, ali sudeći prema atmosferi u studiju, verujemo da farmere čeka veliko iznenađenje!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.