“Farma” nominacije: Šabanoti i Bojan odlaze u izolaciju! Zorica Marković ušla na imanje!

Izvor: 011vodič.com, 30.Avg.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Farma” nominacije: Šabanoti i Bojan odlaze u izolaciju! Zorica Marković ušla na imanje!

Večeras su održane prve nominacije na imanju u Lisoviću. Farmeri su svoje štapiće dali crnogorskom pevaču Bojanu Tomoviću, dok je publika svojim glasovima nominovala Šabanotija. Njih dvojica idu u izolaciju, gde će se spremati za kviz znanja za koje su se opredelili.
Podsetimo, prvi gazda u šestoj sezoni Farme Zvezdan Anđić >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << izabrano je za svoje sluge Maju Nikolić i Bojana Tomovića, koji se sam prijavio. Za drugog nominovanog farmera glasala je publila SMS glasovima.
Podsetimo, crnogorski pevač je sve ukućane i gledaoce, kada je proglašen slugom, zamolio da njemu daju štapiće jer se ne oseća dobrodošlim na imanju i da bi voleo da napusti što pre rijaliti.
“Zamolio bih sve moje Crnogorce i sve Farmere da mi daju štapiće”, zamolio je Bojan. “Trebalo je odmah da mi kažete da nisam dobrodošao ovde. Odmah su svi krenuli da me prozivaju da sam Crnogorac i da ne radim…”
Na Farmu je ušla i Zorica Marković.
 

#svet
The post “Farma” nominacije: Šabanoti i Bojan odlaze u izolaciju! Zorica Marković ušla na imanje! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.