Farma: Stanija i Maja su nagrabusile, ulazi Zorica Marković

Izvor: Vesti-online.com, 30.Avg.2015, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma: Stanija i Maja su nagrabusile, ulazi Zorica Marković

U nedelju uveče na "Farmu" ulazi jedna pevačica koja će svakako napraviti pometnju među učesnicima ovog rijalitija. Na imanje u Lisoviću dolazi još jedno poznato lice koje se specijalizovalo za rijalitije, a to je Zorica Marković.

Iako se prethodno pevačica dogovorila da uđe u “Parove”, promenila je mišljene nakon razgovora sa Željkom Mitrovićem, prvim čovekom “ružičaste” televizije”, i pristala da bude deo “ >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Farme”, ekskluzivno saznaje Telegraf iz izvora bliskoj produkciji “Pinkovog” rijalitija.

Da podsetimo, Zorica je u više navrata učestvovala u emisijama ovog formata. U “Farmi” se takmičila dva puta.

Interesantno je kako će Stanija reagovati na ulazak pevačice, budući da je folkerka pre dve godine u istom ovom rijalitiju fizički nasrnula na starletu. Takođe, biće zanimljivo videti i kako će reagovati Maja Nikolić, na koju kontroverzna Zorica ima poseban pik.

Inače, na “Farmi” ćemo gledati i Zoricu Brunclik, koja je takođe, umesto u “Parovima” rešila da se ponovo oproba u Pinkovom rijalitiju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Farma 6: Zorica Marković ušla na imanje u Lisoviću!

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2015

Na imanje u Lisoviću pristigla je pevačica Zorica Marković! Produkcija najgledanijeg rijalitija u Srbiji počela je sa iznenađenjima! Farma 6 bogatija je za još jednog člana...Na imanje u Lisoviću nakon nominacija doselila se Zorica Marković! Gotovo svi su bili šokirani nakon što je pevačica...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.