Farma 8: Najpoznatije zvezda ove jeseni na imanju u Lisoviću!

Izvor: Svet plus, 26.Avg.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 8: Najpoznatije zvezda ove jeseni na imanju u Lisoviću!

Rijaliti Farma 8 uskoro bi trebala da počene sa emitovanjem, a ono što će je razlikovati u odnosu na sve druge dosadašnje su i poznata imena koja će se useliti na imanje u Lisoviću.

Kako je rijaliti Parovi, odlučio da ove sezone uvede u vilu poznata imena kako bi podigli gledanost šoua, ni Željko Mitrović ne zaostaje sa rijalitijem Farma 8, te bi ovog septembra najpoznatije imanje u Srbiji, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << trebalo da se najpoznatije zvezde. Među njima su: Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, Gasttozz, Ekipa Dnevnjaka, ponovo ćemo imati priliku da vidimo Baneta Đokića, kao i Lepog Miću i Zoricu Marković, koji su postali zaštitna lica ovog šoua, takođe se spominju Milica Pavlović, kao i glumica Jelica Kovačević. Takođe se spominje i ime baka Cake, bake Jelene Golubović, ali i ulazak same rediteljke.

Definitivno nas očekuje još jedna veoma uzbudljiva jesen!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.