Farma 7: Ponovo seks u štali - oni su glavni akteri! VIDEO

Izvor: Svet plus, 04.Maj.2016, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Ponovo seks u štali - oni su glavni akteri! VIDEO

Posle napornog dana ispunjenog tenzijom sbog svađa u rijalitiju Farma 7, dvoje učesnika su odlučili da se malo opuste te su imali seks u štali. Pogodite ko su oni?

Danas je na Farmi u Lisoviću bilo veoma napeto. Žestoke svađe su se odigrale, što je na sve ostavilo utisak, pa su dvoje farmera odlučili malo da se osame. Naime, Filip Đukić i Marija >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ana Smiljanić prepustili su se strastima u štali. Obzirom da je Marija Ana sluga ove nedelje, nije veliko iznenađenje da će iskoristiti sve prednosti koje joj ta funkcija pruža. Međutim, postoji i drugi sliga na imanju, Nemanja MCN, koji je bio u štali u isto vreme kad i Filip i Marija Ana. Ali, njima to nije smetalo.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.