Farma 7: Lepi Mića napušta imanje!

Izvor: Svet plus, 25.Jun.2016, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Lepi Mića napušta imanje!

Večeras se u rijalitiju Farma 7 održava vanredno izbacivanje, te je napravljen prvi presek, a najmanje glasova u ovom trenutku imao je Lepi Mića!

Rijaliti Farma 7 bliži se svom kraju, a večeras je organizovano vanredno izbacivanje kako bi se broj učesnika smanjio, te u superfinalu ostali samo najbolji. U ovom trenutku najmanje glasova imao je Lepi Mića, što je iznenadilo njegove cimere!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 7: Izbačen Zvonko Pantović Čipi!

Izvor: Svet plus, 26.Jun.2016, 00:36

Večeras je u rijalitiju Farma 7 izbacivanje, pa je napravljen drugi presek glasova, a u tom trenutku najmanje podrške publike imao Zvonko Pantović Čipi!..Finale Farme se bliži, a čini se da su svi nestrpljivi da saznaju ko će biti pobednik. Ono što je sigurno jeste da Zvonko Pantović Čipi neće...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.