Farma 7: Histerični Mića se umalo potukao sa Nikolom! Sašku napalo obezbeđenje FOTO

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2016, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Histerični Mića se umalo potukao sa Nikolom! Sašku napalo obezbeđenje FOTO

Finale Farma 7 nastavlja se žestokim uvredama i svađama, a Lepi Mića dobio je napad histerije, te se umalo potukao sa Nikolom koji je stao u odbranu Kristine Čanković, koju je pevačicu vređao.

Žestoke uvrede uputili su Nikola i Mića koji su tokom finala Farme uspeli umalo i da se potuku zbog Kristine čanković, koju je pevač nazivao prostitutkom. Tada je Nikola skočio u njenu odbranu i govoreći >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << mu da je sramota kako se ponaša prema ženama. U čitavu priču umešala se i Saška, koja je isprovocirala Nataliju, koja je želela da se obračuna sa njom, a kada su se previše približile jedna drugoj, uletelo je obezbeđenje,  koje je napalo Sašku Karan, govoreći joj da sedne.

U tom gurkanju, došlo je i do fizičkog obračuna sa obezbeđenjem, koje je navodno uštilo Sašku. Sukob se nastavio, a Mića i Saška su definitivno nastavili rijaliti i posle Farme.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.