Farma 7: Ceca otkrila šokantnu tajnu - Evo koja učesnica je abortirala! VIDEO

Izvor: Svet plus, 05.Maj.2016, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 7: Ceca otkrila šokantnu tajnu - Evo koja učesnica je abortirala! VIDEO

U rijalitiju Farma 7 sinoć je održano još jedno suđenje, a Ceca Jovanović bila je glavna.

Ona je odlučila da na Farmi razotkrije Jelenu Golubović i otkrije njenu strogo čuvanu tajnu. Naime, dok se rediteljka raspravljala sa Žikom, tokom svađe spomenula je njegovo dete. Njena izjava veoma je iznervirala >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Cecu Jovanović, koja je odlučila da stane u pevačevu odbranu i tom razotkrije svoju ljutu rivalku: "Ćuti, ti si abortirala Čupino dete!", viknula je modelsica i time iziritirala Kevu, koja je po prvi put stala u Jeleninu odbranu:

"Šta te boli k*rac da l’ je abortirala njegovo dete? Šta te k*rac boli?! Šta se mešaš u njen život? Je l’ si ti Žikin advokat?!", vikala je Zorica Marković.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.