Farma 6: Zorica Marković podelila sa učesnicima najteže trenutke iz života!

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Zorica Marković podelila sa učesnicima najteže trenutke iz života!

Učesnica rijalitija Farma 6, Zorica Marković, otvorila je dušu pred učesnicima i ispričala najtužniji period iz svog života.

Iako nikada nije previše pričala o detaljima iz svog privatnog života, Zorica Marković osetila je potrebu da sa ostalim učesnicima Farme podeli najteži period koji je proživela. Dok je bila trudna sa svojim sinom Batom, pevačica nije znala da nosi dvojajčane blizance, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << te je u petom mesecu prokrvarila i izgubila jednu bebu:

"Braca je bio više od četiri kilograma, ali imala sam dvojajčane blizance. Samo iznenada sam u petom mesecu, prokrvarila, uplašila sam se da sam izgubila bebu, a onda mi je doktor rekao da sam izgubila blizanca. On je bio manji, pa se nije video na ultrazvuku", pričala je pevačica farmerima, piše Kurir i dodaje: "Ako nije nešto bilo u redu bolje što je plod otišao", zaključila je.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.