Farma 6: Učesnik Stanija Dobrojević - Profil! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Avg.2015, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Učesnik Stanija Dobrojević - Profil! VIDEO

Učesnik rijalitija Farma 6 2015 je Stanija Dobrojević. Atraktivna dama koja će po drugi put pokušati da na imanju u Lisoviću pokaže sebe u najboljem svetlu.

Stanija je popularnost stekla 2008. godine kada su se na internetu pojavile njene fotografije koje su prema zvaničnoj verziji ukradene, od tada je kod nas proglašena za seks-bombu. Najveću popularnost doživljava 2013. godine, učešćem u rijalitiju Farma >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i vezi sa Filipom Panajotovićem. Njena biografija veoma je intresantna. Rođena je 17. marta 1985. godine u Virovitici. Otac joj se zvao Dragan, koji je 1995. godine izgubio život tokom rata u Hrvatsko. Stanija sa majkom Slavicom i bratom Sanijem je odbegla u Rumu, gde nastavlja školovanje. Završila je Ekonomsku školu  "9.maj", a nakon završetka srednje škole upisuje Ekonomski fakultet u Novom sadu.

U drugoj godini u predroku konkurisala je za učešće u programu Work and Travel. 2005 godine i preselila se u Ameriku gde i danas živi i radi. U Americi je dobila titulu najlepše Plejboj golf devojke, te osvojila nagradni put u Plejboj vilu kod Hjua Hefnera,gde ju je fotografisao poznati fotograf Arni Frajtag. U Srbiji, gde takođe gradi karijeru, fotografisala se za časopise Plejboj, Si-Kej-Em i Maksim.

2012. učestvovala je u rijalitiju "Survivor", a samo godinu dana kasnije bila je jedna od takmičarki rijalitija Farma. Iako je nekoliko puta bila nominovana za izbacivanje, Dobrojevićeva se plasirala u finale održano 7. jula iste godine i zauzela je drugo mesto.

Njeno učešće u prethodnoj sezoni Farme ostalo je upamćeno po vezi sa Filipom Panajatović.  U novoj sezoni, Stanija kaže da neće ponoviti istu grešku. 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.