Farma 6: Učesnik Sanela Vujović - Profil! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Avg.2015, 23:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Učesnik Sanela Vujović - Profil! VIDEO

Pevačica Vujović je pevačica koja u rijaliti Farma 6 ulazi kako bi promovisala sebe i pokazala da zna da peva.

Mlada pevačica iz Nove Pazove godinama peva po kafanama, a karijeru je započela sa 14 godina kada je nastupala na jednoj romskoj svadbi. Snimila je pesmu "Moram ja moram", a spot je zabranjen na Jutjubu zbog seksi scena.

"Veoma sam uprona, komunikativna, društvena...Ne libim se niakvog posla, volim životinje, mislim da ću se snaći", rekla je Sanela.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Farma 6: Učesnik Sanela Vujinović - Profil! VIDEO

Izvor: Svet plus, 28.Avg.2015, 17:08

Pevačica Vujinović je pevačica koja u rijaliti Farma 6 ulazi kako bi promovisala sebe i pokazala da zna da peva...Mlada pevačica iz Nove Pazove rođena je 9. maja 1989. godine i godinama peva po kafanama, a karijeru je započela sa 14 godina kada je nastupala na jednoj romskoj svadbi. Snimila je...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.