Farma 6: Učesnik Maja Nikolić - Profil! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Avg.2015, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Učesnik Maja Nikolić - Profil! VIDEO

Skandal majstor i velika rijaliti zvezda Maja Nikolić krenula je na imanje u Lisoviću i otrkila da će se tek u Farmi 6 pokazati i otrkiti kolika je zvezda!

Maja Nikolić je poznata po svom moćnom pevačkom glasu, ali je svi najčešće pamtimo po svađama u rijaliti šou programima. Jednom prilikom je, čak, i bila diskvalifikovana iz zbog govara mržnje.

Popularna pevačica vodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << buran ljubavni život. Ima dvoje dece. ''Ja sam kalimero, borac sa vetrnjačama. Volim hrabre ljude, iskrene, a ne volim one koji lažu. Mnogo sam emotivna i osećajna. Ne koristim razum kada pevam i kada se bavim umetnošću. Mislim da ću ovde mentalno ojačati. Ako ideš u rat, moraš da poneseš oružje. Još uvek se nisam pokazala tek ću sada u Farmi", otkrila je Maja.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.