Farma 6: Manijak upao na imanje, policija reagovala!

Izvor: Svet plus, 04.Sep.2015, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Manijak upao na imanje, policija reagovala!

Učesnici rijalitija Farma 6, doživeli su sinoć neprijatno iznenađenje kada je nepoznati muškarac ušao na imanje u Lisoviću. 

Svi takmičari Farme, u šoku su posmatrali mladića koji fotografisao ispred imanja na kome oni borave. Produkcija najgledanijeg šoua istog trenutka je reagovala, te je odmah pozvala policiju. Ovo svakkako nije prvi pokušaj upada na imanje u Lisoviću, piše srbijadanas.com. Pre nekoliko dana još jedan muškarac, koji se dovezao svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << automobilom došao je do rampe i predstavio se kao član produkcije.

Kako je Farma počela tek pre sedam dana i  da se svi članovi produkcije još u vek nisu upoznali, on je na taj način uspeo da uđe na imanje. Skoro se dovezao do imanja i počeo da pravi selfi, a kada ga je jedan od učesnika primetio, brzo je reagovala produkcija i morao je odmah da napusti Lisović
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.