Farma 6 Maja preti da će otkriti koji je to političar iz bivše vlasti bio sa Stanijom

Izvor: Blic, 02.Sep.2015, 23:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6 Maja preti da će otkriti koji je to političar iz bivše vlasti bio sa Stanijom

Učesnici Farme dobili po pet minuta da se predstave, ali su samo pokazali da su talentovani samo za svađe i vređanje

Učesnici rijalitija Farma dobili su novi zadatak na imanju u Lisoviću. Potrebno je da izaberu svog para, a onda imaju 5 minuta da zabave gledaoce. Nije važno da li je muzika, gluma ili igra u pitanju. Ipak, niko od Farmera nije bio previše zanimljiv, naprotiv, pokazali su da su jedino talentovani za svađu, vređanje i "nameštanje".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Led prvom igrom na Farmi su probili Aleksandar i Jelena. Nakon njih, Bojana Stamenov i Anabela Atijas odigrale su scenu iz filma ''Čekaj me, ja sigurno neću doći'', i to je bilo jedino iole zanimljivije glumatanje.

Posle "predstavljanja" Maja Nikolić je počela da preti da će otkriti koji je to "političar iz bivše vlasti" bio sa Stanijom. Ostali farmeri su negodovali, ali nisu se previše uzbudili, ali Staniji nije bilo svejedno.

- Mnogo ste jadni ako ste Maju doveli da me tri meseca vređa i naziva prostitutkom, pričala je na ivici suza.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.