Farma 6: Gabrijela i Maja direknto nominovane!

Izvor: Svet plus, 01.Dec.2015, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Farma 6: Gabrijela i Maja direknto nominovane!

U rijalitiju Farma 6, večeras je došlo do nekoliko sukoba, a zbog žestoke rasprave, pljuvanja i čupanja, Zadruga je kaznila Maju i Gabrijelu!

Naime, Gabrijela je večeras na Farmi branila Semira Džankovića nakon njegove rasprave sa Majom Nikolić. Rezultat toga je ozbiljan sukob između Maje i Gabi, zbog čega ih je Zadruga oštro kaznila. Njih dve su direktno nominovane i oduzet im nedeljni honorar.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Farma 6: Gabrijela i Maja direktno nominovane!

Izvor: Svet plus, 02.Dec.2015, 02:24

U rijalitiju Farma 6, večeras je došlo do nekoliko sukoba, a zbog žestoke rasprave, pljuvanja i čupanja, Zadruga je kaznila Maju i Gabrijelu!..Naime, Gabrijela je večeras na Farmi branila Semira Džankovića nakon njegove rasprave sa Majom Nikolić. Rezultat toga je ozbiljan sukob između Maje i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.