Fali još samo Kemiš: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno u Lisoviću?

Izvor: Svet, 11.Feb.2016, 01:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fali još samo Kemiš: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno u Lisoviću?

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik, bivša i sadašnja supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, suočiće se, navodno, zajedno kao učesnice sedmog izdanja “Farme” u Lisoviću.
Producenti, doduše, kako navodi izvor Kurira, ne planiraju da Zorica uđe na imanje odmah u ponedeljak, na početku rijalitija, već da kasnije iznenadi svoju koleginicu.
Njih dve su davno, osamdesetih, bile jako dobre drugarice, ali su zatim “zaratile” i pomirile se tek 2014, pred koncert Brunclikove u Kombank Areni.
Ostaje da vidimo da li će nih dve, ako se nađu zajedno u rijalitiju, ostati u dobrim odnosima, ili će proraditi “duhovi prošlosti”.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Fali još samo Kemiš: Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik zajedno u Lisoviću?

Izvor: Scandal.rs, 11.Feb.2016

Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik, bivša i sadašnja supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša, suočiće se, navodno, zajedno kao učesnice sedmog izdanja “Farme” u Lisoviću...Producenti, doduše, kako navodi izvor Kurira, ne planiraju da Zorica uđe na imanje odmah u ponedeljak, na početku rijalitija,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.