FARMA 6 Vlada priznao da je zaljubljen u Tamaru

Izvor: Blic, 04.Okt.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FARMA 6 Vlada priznao da je zaljubljen u Tamaru

Voditelj Vladimir Stanojević napisao je pismo Tamari Đurić u kojem joj je priznao da je zaljubljen u nju.

Čini se da je klaberka Tamara Đurić fatalna po muškarce u rijalitiju "Farma" a osim što je uspela da zavede Radeta Lazića i Miloša Radičević, na njen šarm nije ostao imun ni Vlada Stanojević.

Naime, juče je zadruga otkrila pismenu korespodenciju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vlade Stanojevića upućenu Tamari, pa je tokom nominacija voditelj Ognjen Amidžić tražio da se sporno pismo preda produkciji, uz napomenu da će sadržaj pisma ostati tajna.

Međutim, kako se i Tamara i Vlada negirali da pismo postoji, danas je u pregledu dana ipak "prikazano" šta je Vlada napisao Tamari.

Između ostalog, voditelj je u pismu kritikovao Tamaru zbog veze sa Radetom i Milošem ali nije propustio ni da je podseti na vreme koje su van rijalitija proveli zajedno. Takođe, Vlada je Tamari priznao da je i bio zaljubljen u nju i kada je bio u vezi sa bivšom devojkom i da će kod njega ona uvek biti na prvom mestu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vlada priznao da je zaljubljen u Tamaru

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2015

Voditelj Vladimir Stanojević napisao je pismo Tamari Đurić u kojem joj je priznao da je zaljubljen u nju...Čini se da je klaberka Tamara Đurić fatalna po muškarce u rijalitiju "Farma" a osim što je uspela da zavede Radeta Lazića i Miloša Radičević, na njen šarm nije ostao imun ni Vlada Stanojević...Naime,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.