Evo kako je Kristijan reagovao kada se na “Farmi” pojavila Tijana Đuričić

Izvor: Scandal.rs, 06.Okt.2015, 01:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kako je Kristijan reagovao kada se na “Farmi” pojavila Tijana Đuričić

Na imanje u Lisoviću večeras je stigla nova učesnica, Tijana Đuričić poznatija kao Kraljica silikonka, ali i kao bivša devojka Kristijana Golubovića.

Ognjen Amidžić je ušao da je najavi i čim je izgovorio da na imanje ulaze dve osobe, Tijana i Dona, nastao je vrisak ukućana. Kristijanu nije bilo pravo, a Jelena Krunić je odmah skočila da ga grli i da govori kako će ona da ga brani. Očigledno i Jelena dobro zna priču koja se odvijala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << između Kristijana i Tijane.

“Ja bežim sa Farme, da znate. Pa vi ne znate šta je to, vi ste mala beba za nju”, rekao je Kristijan kada je saznao da na imanje ne ulazi Vendi, kako je on mislio nego njemu dobro poznata devojka.

Međutim, kada su Tijana i njen pas ušle u kuću, Kristijan se ponašao kao pravi džentlmen, prišao je, zagrlio je i poljubio, a onda se poigrao i sa njenim psom. Jelena Krunić se nije odvajala od Golubovića.

“Dosta mi je ispričao o njoj, sad tek kreće ludilo”, rekla je klaberka, ali Kristijan je Tijani pomogao da se smesti, ustupivši joj svoje mesto.

Kada je nova ukućanka ustala da se predstavi, Kristijan je zamolio ostale ukućane da ćute jer kako kaže, ona ima slab glas.

Svi su želeli da saznaju kako se ona i Kristijan poznaju i da li su bili u vezi, ali Silikonka je sve poricala i govorila samo da joj je Golubović bio idol i da je samo želela da ga upozna te da nikada nije bila zaljubljena u njega.

Najzanimljivije je bilo Balerinino pitanje koja je želela da sazna čime se Tijana bavi. To je zasmejalo Krunićku.

“Kako je to pitaš, zašto je zavitlavaš”, rekla je ona, ali Balerina je dodala da ne poznaje devojku te da stvarno ne zna ništa o njoj. Tijana je odgovorila da je završila fakultet, da trenutno ne radi, ali da ima odgajivačnicu pasa.

Maja Nikolić je, kao što se i očekivalo od nje, sve vreme prozivala Kristijana i Tijanu, pa je poželela i da baš ona bude gazda i da Tijanu i Kristijana postavi za sluge kako bi spavali zajedno u štali.

“Ja sa njom mogu i na mesec da odem, ali neće biti ništa”, rekao joj je Kristijan.

Dok se sve ovo dešavalo, Jasmina Medenica koja je od samog početka rijalitija zaljubljena u Kristijana je bila vrlo neraspoložena. Očigledno joj ne prija novo društvo.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.