EKSKLUZIVNO! STAR donosi odlomak iz Kristijanove neobjavljene knjige: “PLANIRAO SAM UBISTVO ARKANA!”

Izvor: Svet, 25.Nov.2015, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO! STAR donosi odlomak iz Kristijanove neobjavljene knjige: “PLANIRAO SAM UBISTVO ARKANA!”

Još šokantnih detalja iz autobiografije Kristijana Golubovića koja će uzdrmati celu Srbiju, a koju će objaviti posle Farme, možete pročitati samo u novom STARU! EKSKLUZIVNO! STAR došao do tajnih fotografija iz ukradenog telefona –
CUCA I ŠABAN SE STRASNO LJUBE! Otkrivamo! Stanija od zadruge tražila pilule za kontracepciju! Maja Nikolić sve saznala! Dečko Tamare Đurić progovorio: “Vidim da se zaljubila u Acu, ali ću se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << boriti za nju! Ona nije folirant kao Stanija” Balerina tuži Maju Nikolić za pokušaj trovanja! Spremila video snimke sa Farme kao dokaz i angažovala Kristijanovog advokata! JOŠ ŠOKANTNIH PRIČA O UČESNICIMA  FARME I PAROVA I EKSKLUZIVNIH PAPARACO FOTOGRAFIJA, MOŽETE NAĆI U TABLOIDU STAR KOJI JE SVAKOG ČETVRTKA U PRODAJI!

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.