Dupla kruna: Jelena Golubović je pobednik Farme 7! (video)

Izvor: Svet, 29.Jun.2016, 21:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dupla kruna: Jelena Golubović je pobednik Farme 7! (video)

 

Jelena Golubović, po mnogima šampion srpskih rijalitija, potvrdila je tu nezvaničnu titulu drugom po redu pobedom u Farmi! Rediteljka je na kraju sedmog izdanja šoua na imanju u Lisoviću u finalu savladala Žiku Đorđevića, i to teže nego što se očekivalo, sa 58 odsto glasova naspram 42.
Na taj način su glasači Golubovićeve još jednom demonstrirali silu, savladavši i prepreku nastalu iz činjenice da je Žika imao ogromnu podršku skoro svih prethodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << izbačenih farmera koji su konstantno pozivali gledaoce da svoj glas daju momku s juga Srbije. Ali to ovog puta nije bilo dovoljno, pa je glavnu nagradu opet odnela žena koja, slobodno se može reći, predstavlja sinonim za rijalitije na ovim prostorima i kao takva ne mora ni da se bavi bilo kojim drugim poslom, budući da ogroman novac zarađuje mesecima izolovana od spoljnog sveta.

Farmeri su se četiri i po meseca družili, smejali, svađali i plakali, kao i njihovi prethodnici u ostalim sezonama, ali ipak je Golubovićeva jedina kojoj je pošlo za rukom da čak dva puta trijumfuje u Farmi. Podsećanja radi, pobednici prethodnih šest sezona bili su Milan Topalović Topalko, Miloš Bojanić, Katarina Živković, Sulejman Haljevac Memo, Jelena Golubović i Stanija Dobrojević.
Supefinalisti ovogodišnje Farme bili su Marina Perazić, Jelena Golubović, Marija Ana Smiljanić, Ceca Jovanović, Miki Mećava, Žika Đorđević i Nemanja MCN, koji su se snažno borili za glavnu nagradu od 50.000 evra.
Tok superfinala:
Superfinale “Farme 7” otvorila je Dušica Jakovljević i odmah na početku pozvala sve bivše učesnike ove sezone da joj se pridruže u studiju.
Osim njih, u studio je po prvi put došla podrška Marije Ane Smiljanić – Anđela, a i porodice ostalih finalista su tu da ih podrže: Milica i Ognjen Obradović, supruga i sin Mikija Mećave, Mia, ćerka Marine Perazić, Jagoda, strina Nemanje MCN, Rade i Slavica, otac i majka Cece Jovanović.
Inače, u “Pinkovom” studiju u Šimanovcima mere obezbeđenja podignute su na najviši nivo navodno zbog pretnji koje su upućenje Saški Karan i njenoj porodici.
Na imanje stigao i Ognjen sa muzičarima i pozvao superfinaliste da mu se pridruže napolju. Prva pesma koju su zapevali je “Uz Moravu vetar duva”.
Sašku Karan organizatori su bukvalno uvukli u studio jer je ispred napravila pometnju. Pevačica je vikala ispred “Pinkovog” studija da se nikog ne plaši.
“Nek mi pucaju u srce, a da ja ne dignem ruke! Nisam ja neko ko se plaši. Ja sam žena iz Knina!”, vikala je Karanova i dodala da ne zna šta se unutra dešavalo, te da Cecini roditelji ne treba da se mešaju.
“Ja sam hrabra! Ja sam Ana Bekuta!”, vikala je pevačica, a onda su je organizatori uvukli u studio, gde se takođe posvađala sa nekolicinom bivših farmera.
frameborder="0" allowfullscreen>

Farmeri u studiju su poveli žučnu raspravu.
Lepi Mića je rekao da je na Farmi bilo previše “je*ačine”, a na to se nadovezala Kristina Džanković:
“Pa da, ti to najbolje znaš. Narode, ovaj ovde, Lepi Mića, on je makro i podvodi devojke. Ja to znam. Ne bih se više spuštala na nivo tog čoveka.”
Čedo Đačić koji je prvi izbačen iz rijalitija otkrio je svog favorita.
“Budite srećni što sam izašao, inače bi bilo svašta. 18 dana ste mi bacali stvari. ali hajde što ste mi bacali stvari nego što ste mi uloške stavljali. Ovde treba da pobedi Ceca, rekao je on.
Nakon njega ustala je Saška koja je ponovo počela da vređa Cecu i njenu porodicu. Voditeljka je jedva naterala da ućuti.
“Ni slučajno, ta mala nije zaslužila ništa. Nacijo, sve ste videli. Glasajte za Žiku!”
U isto vreme na imanje je stiglo poslednje pismo Zadruge farmerima, u kojima im ekipa želi sreću. Oni su se farmerima obratili rekavši im da će im bviti teško da se rastanu od njih posle toliko vremena.
Posle Kristinine i Mićine svađe ustao je Nikola Lakić.
“Žao mi je što do sada nisam progovorila. Kristini svaka čast a Miću sram bilo. Ima ćerku kući a tako priča ženama”, rekao je on.
“Opa, posle 150 dana progovorio i Nikola. Sram te bilo. Meni to da kažeš? Kukao si mi tamo kao pi*ka jedna. “Hoću kući, hoću mami”, plačeš tamo. Sram te bilo”, odbrusio mu je Mića.
Saška Karan branila je Miću, a Natalija i Sani Kristinu. Saška je vređala Sanija koji je ispao pre nje, ne sećajući se da je on izašao zbog smrti rođenog brata. To je isprovociralo Nataliju koja je skočila na Sašku. Obezbeđenje je momentalno upalo i razdvojilo ih.
frameborder="0" allowfullscreen>

Dušica Grabović je otkrila da joj nije svejedno što je ispala samo dva dana pred superfinale.
“Među farmerima koji su ostali u superfinalu sigurna sam da sam ja nepravedno izbačena a da je dvoje njih otišlo u finale a nije trebalo. To su Ceca i Marija Ana. Pokazale su sve najgore o sebi i nisu poštovali starije od sebe. Ja sam moralni pobednik jer vidim kada izađem kakvi su komentari ostalih ljudi”, rekla je Dušica.
frameborder="0" allowfullscreen>

Napravljen prvi presek. Marija Ana Smiljanić je napustila Farmu.
“Sigurna sam da me mama čeka u studiju, a za ostale ne znam. Srećna sam, prva da probijem led. Ideeeemo”, rekla je ona.
Za to vreme haos u studiju se nastavlja. Lepi Mića i Kristina i dalje ratuju, a u sve se umešala i Saška i stala na Mićinu stranu.
frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Lepi Mića je potpuno van sebe od besa nastavio da se svađa sa Nikolom Lakićem.
“Evo ga ovaj koji ima dečka. Rekao je da mu je Bane dečko pa se onda kao šalio. Pa je onda dr**o sam pa sad tu nešto priča. Ti si jedna mala sitna pi*kica. Ovo je onaj koji jedva čeka da uđe na Farmu, kukao je sve vreme, čak je i mene zaskakao na ulici da bi ušao. To ti je ono gaji zmiju u nedrima”, počeo je Lepi Mića.
“Sedi dole, vidiš da ti niko ne aplaudira. Ćuti sramota, konačno si se presvukao. Uzeo si od mene košulju, od Nemanje pantalone, ćuti. Publiko, vama hvala što ne aplaudirate a sa svojom devojkom ću ga upoznati posle. Žao mi je što ti nisam sve rekao u lice ranije. Sedi bre dole, paljba”, uzvratio je Nikola.
“Ti možeš da me upoznaš sa dečkom, ti nemaš devojčicu. Ti si pu**č ku**a, to si ti”, urlao je Mića.
frameborder="0" allowfullscreen>

Farmerima koji su na imanju obratili su se članovi porodice preko video bima, Ceca je najviše plakala kada joj se obratio otac.
“Sine, ti si pobedila iako ne pobediš. Ovde su te proglasii kurvom, da radiš ispod plavog mosta, Saškin tata me je tukao ovde u studiju. Idi napred, budi to što jesi. Idi do kraja, volimo te najviše! Ne zbog para, znaš šta tata radi i šta imamo, mnogo više nego oni koji nas podje*avaju ovde. Drži se, imaš veliku podršku”, rekao je Cecin tata.
Za to vreme, svađa u studiju ne jenjava. U sukob Lepog Miće i Nikole umešala se i Goga koja je pomenula incident koji se u studiju dogodio između Cecine i Saškine porodice. Saška je branila svog muža i pričala da su joj pretili da će je ubiti, a onda je i Cecin tata iz publike ustao da da svoje mišljenje.
“Kako te nije sramota. Jeste, imam pištolj u gaćama. Hvala Nikoli što je stao na stranu mog deteta”, rekao je Rade.
“Ko god želi da puca u mene neka puca, ali gledaj da me pogodiš direktno u srce”, provocirala je Saška.
Filip je važio za najvećeg zavodnika na Farmi.
“Najviše sam imao seks sa Marijom Anom zato što je od svih najbolja u krevetu, verujte mi na reč! Gogu sam odbio zato sto je dobila, to mi je bilo odvratno! Došlo mi je nesto u mozgu i kraj!  Goga je pre Farme planirala da me k*esne. Ona je pila antibiotike, a nije pila probiotik, pa mi je prenela kandidu. Zbog toga sam pio tablete da bi se izlečio, što sam i uspeo”, rekao je Filip i dodao:
“Najgore je kada devojke u kući krenu da se svađaju zbog mene. Najbolje je da cutim! Nemam pojma zbog čega sam najveći zavodnik, možda zato što mi smrdi iz usta.”
“Nemanja, sine, pozdrav tebi i ostalim farmerima koji su tu pored tebe! Imaš punu našu podršku! Tu su ti braća, otac drugari! ponosni smo na tebe! i Ako ne budeš večeras pobednik, ti ćeš biti u našim srcima uvek prvi!”, rekla je Nemanjina mama Jadaranka.
“Ti si naš ponos i dika i ne daj se, drži se! Mi smo uz tebe”, poručila je Mikiju njegova supruga Milica.
Žiki se obratio prijatelj koji mu je poručaio da ga svi vole i da je siguran da je on pobednik!
“Mama, volim te puno! Svi smo uz tebe! Ovo nam nije prvi put, ali se nadam da poslednji put prolazimo kroz ovo”, rekla je ćerka Marine Perazić Mia, na šta se pevačica rasplakala od sreće.
Teta Lena i Svetlana Golubović podržali su Jelenu Golubović i pozvali šampione da glasaju za nju.
Lepi Mića se posvađao sa Jeleninom tetkom Lulom. Ona je počela prvo da mu dobacuje iz publike, rekavši mu da samo on priča i da malo ućuti.
Kada je shvatio da je u pitanju podrška Jelene Golubović, on je pobesneo, došao do nje i počeo da se raspravlja. Na kraju je moralo da reaguje i obezbeđenje.
Napravljen je i drugi presek. Za Marija Anom, u studio odlazi Miki Mećava. On je osvojio šesto mesto u rijalitiju “Farma 7”.
Mariju Anu na ulasku u studio je dočekao Filip koji ju je odmah poljubio.
“Nisam svesna, ne znam, kao da sanjam. Nisam ništa pokušala da sakrijem, ja sam rekla šta je i kako. Stigla sam da čujem da su pričali da sam se folirala ali ni u jednom trenutku to nisam radila. Bilo mi je teško u toliko situacija, bila sam opterećena Filipom”, rekla je ona.
frameborder="0" allowfullscreen>

Dušica i Marija Ana su se odmah posvađale.
“Ova osoba nije trebala da uđe u superfinale nego ja. Postala je poznata iz nepoznatih razloga. Videće ona sve kada izađe i kada je ljudi sretnu na ulici. Ja sam njoj pomogla i šta da prokomentarišem? Hrani kuče da te ujede, eto, tako”, rekla je Dušica.
“Ja sam postala poznata, tako kažeš? Eto, a ti to nisi uspela i dalje. Nemam komentar uopšte”, odgovorila joj je Marija Ana.
frameborder="0" allowfullscreen>

Napravljen treći presek glasova. Posle Mikija Mećave, imanje je napustila Marina Perazić. Ona je zauzela peto mesto u ovoj sezoni rijalitija.
frameborder="0" allowfullscreen>

Miki se u studiju pozdravio sa svim farmerima ali kada je prišao Saški došlo je do incidenta.
“Sram te bilo, prilaziš mi a čupaš me i daviš”, rekla je Saška i skočila na Mikija.
Pokušala je da mu skine kačket, a onda je Miki opsovao i nastao je haos. Krenuli su da nasrću jedno na drugi i obezbeđenje ih je smirilo.
frameborder="0" allowfullscreen>

Miki se osvrnuo na odnos sa Jelenom Golubović.
“Moram da kažem da sam tako rasterećen bio tamo jer za mene je drugarstvo zaista drugarstvo. Dobar i lud su dva druga najveća. Onda kada sam počeo da budem malo degradiran, shvatio sam šta i kako. Posle je krenulo sve u pogrešnom smeru, neka prepucavanja, vređanja. Da sam iole nešto napravio, Dunav i Sava me ne bi oprali jer i ovako je okretala stvari kako njoj odgovara”, rekao je Miki.
Nakon ovog incidenta poslednji takmičari na Farmi su se obratili glasačima.
Napravljen je još jedan presek. Četvrto mesto zauzela je Ceca Jovanović.
frameborder="0" allowfullscreen>

Peti presek napravljen, treće mesto zauzeo je Nemanja!
frameborder="0" allowfullscreen>

Marina Perazić stigla u studio! Prvo je zagrlila ćerke, a potom je sve iznenadio zagrljaj sa Lepim Mićom i Saškom Karan.
“Te svađe su bile stvarno prave ali oni su mnogo dobri ljudi pored toga. Zahvalna sam im za mnogo toga”, rekla je Marina a onda dodala:
“Nisam očekivala da ću ostati ovako dugo, zahvalna sam mojim glasačima.”
Na žalost, u studiju su je dočekale loše vesti – ćerke su joj saopštile da joj se otac šlogirao.
frameborder="0" allowfullscreen>

 “Ovo je vredno iskustvo za mene zato što sam naučila mnogo o sebi, jer ja sam bila osoba koja se zatvara i izbegava konflikte. Zahvaljujem svim glasačima, ja stvarno nisam očekivala da ću ostati ovoliko dugo!”, rekla je Marina.
frameborder="0" allowfullscreen>

frameborder="0" allowfullscreen>

Ceca je stigla u studio i pozdravila se sa roditeljima.
“Ja sam nekoliko puta rekla da oni mene ne poznaju dovoljno. Mislim da sam ovde pokazala ko sam ja, da nisam laka i da znam šta radim. Najbitnije mi je bilo da vidim mog batu a o ostalim farmerima nisam razmišljala”, rekla je Ceca.
Na imanje stigao Proka. On je sa finalistima i Ognjenom nazdravio šampanjcem.
“Došao sam da ispratim superfinaliste”, rekao je Proka i pozvao ih da dođu još koji put na imanje.
Farmeri su uz trubače ispraćeni u studio u Šimanovcima gde će biti proglašen pobednik.
Ognjen je ostao poslednji i zatvorio Farmu. Okačio je tablu “Farma ne radi”.
U studio stigao i Nemanja MCN.
“Nikada nisam mogao da pomislim da ću ostati ovoliko. Kada sam video da sam proslavio rođendan tu, pa onda 1. maj, nisam mogao da verujem. Čak su hteli i da me ožene na silu tamo”, rekao je Nemanja.
frameborder="0" allowfullscreen>

Zatim su u studio stigli i Jelena i Žika, da bi Ognjen Amidžić ubrzo pročitao ime pobednika – Jelene Golubović!
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dupla kruna apsolutne šampionke rijalitija: Jelena Golubović je pobednik Farme 7! (video)

Izvor: Scandal.rs, 29.Jun.2016

Jelena Golubović, po mnogima šampion srpskih rijalitija, potvrdila je tu nezvaničnu titulu drugom po redu pobedom u Farmi! Rediteljka je na kraju sedmog izdanja šoua na imanju u Lisoviću u finalu savladala Žiku Đorđevića, i to teže nego što se očekivalo, sa 58 odsto glasova naspram 42...Na...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.