Da li je ovaj bradonja konačno pao na čari Jelene Krunić? (foto)

Izvor: Svet, 24.Avg.2016, 00:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovaj bradonja konačno pao na čari Jelene Krunić? (foto)


A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on Aug 23, 2016 at 2:36pm PDT


Učesnica Farme Jelena Krunić postavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je u društvu bradatog, nabildovanog muškarca, i to u pozi koja sugeriše da tu ima nešto.
I odmah su je saleteli pratioci sa pitanjima da li je reč o vezi, a prema njenim odgovorima može se naslutiti da – jeste.
Reč je, naime, o >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Srbinu Danielu Saviću koji živi u Švedskoj, a tamo, između ostalog, radi kao fotomodel (posebno za brade).


A photo posted by Not your ordinary gentleman ™ (@dakisavic) on Aug 23, 2016 at 11:28am PDT


Inače, njih dvoje su bili zajedno i na Saboru trubača u Guči. I tamo su razmenjivali nežnosti, ali se kontakt kako vidimo nastavio, pa je moguće da je zgodni bradonja ipak na kraju konačno poklekao pred čarima Krunićeve.


A photo posted by Not your ordinary gentleman ™ (@dakisavic) on Aug 14, 2016 at 2:50am PDT

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.