CUCU PITALI KOJU SABANOVU PESMU NAJVISE VOLI Bilo joj je neprijatno a onda je rekla ovo...

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2016, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CUCU PITALI KOJU SABANOVU PESMU NAJVISE VOLI Bilo joj je neprijatno a onda je rekla ovo...

Uveliko se odbrojavaju dani do poečtka rijaliti programa "Farma 7", a kao jedan od učesnika se spominjala Ivona Negovanović Cuca. Ona je javosti postala poznata po aferi koju je imala sa oženjenim pevačem Šabanom Šaulićem

Cuca je rekla kako se lomi i razmišlja da li će ući na Farmu 7, jer tvrdi da nije previše pratila prethodnu Farmu i nije sigurna da li će se snaći na imanju.

"Treba tu biti >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mnogo jak, ja jesam jaka ali treba se usduiti. Ne plašim se volim prirodu, gledam što više vremena da provedem u prirodi. Šta znam, možda i uđem", rekla je Ivona i dodala kako se uvek više družila sa muškarcima jer ne voli ženksa tračarenja.

"Ne volim to neko žensko društvo, ne volim te tračeve da se sa ženama prepirem. Meni je najbitnije zdravlje, posao...", rekla je ona i dodala da je srećno neudata. Tokom emisije u kojoj je Ivona gostovala postavljno joj je pitanje zbog kog joj je bilo po mlao neugodno.

Naime, Cuca je trebala da kaže koju Šabanovu pesmu najviše voli.

"Ima dosta ne bih mogla sad da izdvojim nijednu pesmu. Ne dajem odgovore na takva pitanja", završila je Cuca kojoj je bilo neprijatno.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.