Bojan Tomović i Šabanoti nominovani za izbacivanje sa Farme

Izvor: Blic, 30.Avg.2015, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Tomović i Šabanoti nominovani za izbacivanje sa "Farme"

Prve sluge u šestoj sezoni rijaliti šoua "Farma" bili su Maja Nikolić i Bojan Tomović, a glasovima farmera prvi nominovani za izbacivanje je Bojan Tomović . Sa druge strane publika je nominovala Gorana Kostića Šabanotija.

Bojan Tomović dobio je 15 štapića od farmera i time postao prvi nominovani za izbacivanje u šestoj sezoni "Farme".

Sa druge strane, za Maju je glasalo samo osmoro farmera među kojima su bili Kristijan Golubović, Stanija i Milić Vukašinović.

Odlukom glasova publike drugi  nominovani za izbacivanje je Goran Kostić Šabanoti.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Farma 6: Bojan Tomović i Šabanoti nominovani za izbacivanje! FOTO

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2015

U rijalitiju Farma 6 održane su i prve nominacije, a dvoje takmičara boriće se u Areni i tako pokušati da izbore opstanak na imanju u Lisoviću...Učesnici mogli su da biraju izmedju dvoje ovonedeljnih sluga, to su Maja Nikolić i Bojan Tomović, a najviše štapića odneo je Bojan Tomović. Gledaoci...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.