Blud i razvrat na Farmi: Hvatanje za testise, šamari, simuliranje seksa

Izvor: Vesti-online.com, 12.Sep.2015, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blud i razvrat na "Farmi": Hvatanje za testise, šamari, simuliranje seksa

Učesnicama rijalitija je bilo potrebno nekoliko čašica alkohola da pokažu pravo lice - ljubile su se, skidale i tražile seks sa Golubovićem.

Go-go igračica Jelena Krunić je rešila da na poslednjoj žurki u „Farmi“ zavede pola ukućana bez obzira na pol. Ona je pod dejstvom alkohola uhvatila Kristijana Golubovića za testise, a on joj je udario šamar! A kada ga je ugrizla za vrat, on je poludeo, popeo se na sto i skočio na nju i na Zoricu Marković, dok su njih dve >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << na podu simulirale seks.

- Zamalo da se onesvestim kad me je uhvatila za testise. Stavljala mi je i ljute paprike u usta. Ona nije normalna! I ona balerina je luda, njoj sigurno fali neka daska, ali je, za razliku od Jelene, pristojna - siktao je Kristijan.

Kristijan je skočio na Jelenu i Zoricu dok su simulirale seks, zbog čega je folkerki pozlilo. Jelena je otišla korak dalje, pa se pred svim ukućanima ljubila sa Tamarom

Krunićeva je otišla korak dalje, pa se pred svim ukućanima ljubila s Tamarom Đurić, a onda je zajedno sa Aleksandrom Živanovićem okrenula kamere u kuhinji i ljubila se s njim. Nije samo Jelena odlepila za Golubovićem. Glumicu Jasminu Medenicu svi prozivaju da je zaljubljena u njega, a ona je to napokon priznala.

- Sviđa mi se Kiki, možda sam i zaljubljena - rekla je Medenica.

Ali, on se ne da!

- Kad izađem iz „Farme“, idem kući kod žene, a ne sa Jasminom na Zlatibor. Ona nije normalna - rekao je Kristijan.

Ipak, ona nije odustala, pa je čekala da se Golubović napije i iskoristila taj trenutak da bude prisnija s njim. Mazila ga je po kosi, grlila, a kada je bio u vidno pijanom stanju, odvela ga je do kreveta, zadigla haljinu, skinula mu košulju i pantalone, obukla mu šorts i pokrila ga!

Doduše, do seksa nije došlo, ali "Farma“ će trajati do Nove godine. Medenica ima dovoljno vremena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.