Bez plastike i tetovaža: Pogledajte kako je nekada izgledala Jelena Krunić (foto)

Izvor: Svet, 01.Sep.2015, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez plastike i tetovaža: Pogledajte kako je nekada izgledala Jelena Krunić (foto)

Igračica i klaberka Jelena Krunić je prilikom ulaska u rialiti “Farma” odmah istakla da se do sada mnogo puta susrela sa predrasudama kada je njen izgled u pitanju.
Jelena svojim izgledom izaziva oprečne reakcije budući da na svom telu ima brojne tetovaže na najrazličitijim mestima, ali i silikone u usnama i grudima.

Ona je rekla da prosto voli svoj imidž i da je tetovaže radila u veoma teškim momentima svog života, pa su joj mnoge životne situacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sada ispisane na telu.

Međutim, pre samo četiri godine Jelena je izgledala potpuno drugačije. Tada je bila apsolutno prirodna, nije imala silikone i tetovaže, i teško da biste mogli da je prepoznate.
Uostalom, pogledajte i uverite se sami. Bila je prava lepotica, mada se mnogima sviđa i njen današnji imidž.

Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.