BRUKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Laže ženu da je u karantinu a noć proveo sa Balerinom!

Izvor: Kurir, 27.Nov.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BRUKA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA: Laže ženu da je u karantinu a noć proveo sa Balerinom!

Čim je napustio Farmu, Kristijan je otišao u kuću prijateljice Biljane Lukan.

Tamo ga je sačekala njegova ljubav iz rijalitija Jelena Milošević Balerina. Ona je s njim provela noć i jučerašnji dan, dok ga je supruga Ivana zajedno s ćerkom Verom čekala u Kraljevu.

"Ne smem ništa da kažem. Došla sam kod Biljane zarad zajedničkog projekta. Kristijan i ja se krijemo i ne znamo koliko ćemo ovde ostati", >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rekla je Balerina.

Prostakluk

POLJUBITE ME U D..E!

Kristijanova prijateljica i, kako se predstavlja, vođa njegovog pravnog tima, Biljana Lukan, našoj ekipi poslala je fotografiju Golubovićeve gole zadnjice i napisala da nam kriminalac poručuje da mu „popušimo k...c“ i da ga „poljubimo u d..e“.

Ona je bila izrevoltirana što smo ga zvali i tražili intervju, kao što činimo sa svakim farmerom koji napusti Farmu ili bude izbačen s nje.

(N. Z.)

Autor: E.K.,Foto: Nebojša Mandić,Foto: Nemanja Pančić,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.