BEOGRAD PUN FARMERA: Popularni rijaliti najgledaniji u prestonici

Izvor: Kurir, 03.Sep.2015, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD PUN FARMERA: Popularni rijaliti najgledaniji u prestonici

Rijaliti šou "Farma" je gledaniji među urbanim stanovništvom iako vlada mišljenje da se najviše gleda na selu, prenose mediji

BEOGRAD - Iako je kontekst ovog rijalitija  prilagođen uslovima na selu, " Farma" je gledanija više u Beogradu nego na selu.

Prema podacima koje prenose mediji,  oko 30,9 odsto ženske populacije pratilo je prvo izbacivanje sa "Farme" ali ni muškarci ne zaostaju, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << isti događaj pratilo njih 22 odsto.

U Srbiji izbacivanja obaraju sve rekorde gledanosti,dok se najslabije gleda pregled dana, prenose mediji.

Ono što je posebno interesantno  je to da iako se uveče smanjuje gledanost, najveći broj ljudi koji prati "Farmu" je u Beogradu.

Prema podacima, u Beogradu je znatno veća gledanost  u odnosu na druge delove Srbije.

Najbolji primer je to što  je u ponedeljak u južnoj Vojvodini program  uživo u ponedeljak od dva do pet ujutru ispratilo 8,8 odsto populacije, dok je isto uključenje u Beogradu gledalo 14 odsto populacije.

U ruralnim oblastima najgledanija su uključenja uživo i to u poslepodnevnim satima.

Interesantno je to da se i zainteresovanost publike povećava što je veci haos među farmerima, prenose mediji.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

KO TO TAMO GLEDA "FARMU" Najviše "seljaka" ipak u BEOGRADU!

Izvor: Blic, 04.Sep.2015, 19:42

Iako vlada mišljenje da se „Farma“ najviše gleda na selu, statistika pokazuje da je ovaj rijaliti gledaniji među urbanim stanovništvom...U selu i gradu, i stari i mladi u celoj Srbiji pokazuju da gledanost „Farme“ ne poznaje granice. Što je haos među farmerima veći, povećava se i zainteresovanost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.