Izvor: Njuz.net, 26.Nov.2015, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apelacioni sud vratio Kristijana na Farmu

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 26. novembar 2015, (Njuz) – Apelacioni sud u Beogradu poništio je danas presudu kojom je Kristijan Golubović izbačen sa Farme i naložio njegovo hitno vraćanje u ovaj rijaliti program, saznaje Njuz.
Kako se navodi u presudi, ne postoje jasni dokazi da je Kristijan tokom jučerašnjeg dana fizički nasrnuo na klaberke Tamaru Đurić i Jelenu Krunić, kao ni da je fizički napao Radeta Lazića. Apelacioni sud je takođe ukazao i na kršenje brojnih procedura u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << izbacivanja Golubovića, što je takođe uticalo na poništavanje odluke zadruge da Kristijan bude izbačen sa Farme.
– Snimak je dosta mračan i ne može jasno da se utvrdi da je baš Kristijan napao Radeta. Osoba koja ga napada snimljena je sa leđa, tako da bi to mogao da bude bilo koji farmer – navodi se u presudi, gde stoji da je kao olakšavajuća okolnost uzeta i činjenica da Kristijan nije do sada pravio nikakve probleme u ovom rijalitiju.
– Sud je uzeo u obzir da bi se Kristijan teško uklopio na život van Farme – piše u obrazloženju ove sudske odluke.
Ovom presudom Apelacioni sud je osujetio nameru Pinka da od sutra započne novu rijaliti emisiju “Kristijan van Farme“, za koju su prve prognoze govorile da će oboriti sve rekorde u gledanosti.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

ŠTA JE SLEDEĆE? Kristijanovi prijatelji u strahu nakon njegovog izbacivanja sa Farme

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Nakon brojnih nasilnih ispada, Kristijan Golubović sinoć je diskvalifikovan sa Farme, a kap koja je prelila čašu bio je napad na Radeta Lazića. Evo šta se dešava sa Kristijanom nakon izbacivanja....Pogledajte novu epizodu emisije "Daily Superstar"::..Epizode koje ste propustili pogledajte OVDE.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.