VELIKI PETAK: JKP Gradske pijace delile uskršnja jaja na Zvezdari!

Izvor: Kurir, 18.Apr.2014, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI PETAK: JKP Gradske pijace delile uskršnja jaja na Zvezdari!

Direktor Gradskih pijaca Predrag Veinović, koji je delio jaja na pijaci "Zvezdara", rekao je da će tokom akcije podeliti između 1.500 i 2.000 ofarbanih, uskršnjih jaja

BEOGRAD - JKP "Gradske pijace" danas je na pijacama "Zvezdara" i "Blok 44" organizovalo tradicionalnu akciju deljenja ofarbanih, uskršnjih jaja.

Direktor "Gradskih pijaca" Predrag Veinović, koji je delio jaja na pijaci "Zvezdara", rekao je da će tokom akcije podeliti između 1.500 i 2.000 ofarbanih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << uskršnjih jaja

"Pošto idemo u susret najvećem hrišćanskom prazniku, naša je želja da ga na skroman način, obeležimo, zajedno sa našim dragim kupcima", rekao je Veinović i poželeo građanima da Uskrs proslave u porodičnom okruženju, radosno i veselo."Gradske pijace" će donirati jaja domaćih proizvođača Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, a mališani smešteni u toj ustanovi sami će farbati i ukrasiti jaja za Uskrs, izjavio je Veinović.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.