Uskršnja šarenica u Vršcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uskršnja šarenica" u Vršcu

Turistička organizacija Opštine Vršac, 11. aprila od 11 do 12 časova, u Muzičkom paviljonu na Gradskom trgu, organizuje 5. manifestaciju "Uskršnja šarenica", takmičenje likovnih radova i uskršnjih jaja.

Ovo takmičenje biće održano u tri kategorije i to: predškolci, osnovci od 1. do 4. razreda i osnovci od 5. do 8. razreda.

"Pravo učešća imaju sve predškolske i školske ustanove sa teritorije opštine Vršac, a konkurs se odnosi na likovne radove >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i najlepše oslikano uskršnje jaje. Deca i njihovi likovni radovi biće nagrađeni prvim, drugim i trećim mestom", rekla je Tatjana Palkovač direktorka TOOV.

Tema likovnog rada je Uskrs, a dozvoljene su sve tehnike.

"Likovni radovi učenika i predškolaca treba da stignu najkasnije do ponedeljka 06. aprila 2015. godine u Turističko informativni centar, Dvorska 7. Oslikana jaja donose se na lice mesta, 11. aprila od 11 do 12 časova. Takođe, u Muzičkom paviljonu biće održan i dečji program", izjavila je Palkovač.

Stručni žiri doneće odluku i nagraditi najbolje radove i najlepše oslikana uskršnja jaja i proglasiti pobednike u 12.30 časova u muzičkom paviljonu.

"Pozivamo svu decu da se odazovu i učestvuju na konkursu povodom predstojećih Uskršnjih praznika", rekla je Palkovač.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.