Ima najbolju publiku: Fanovi ukrasili jaja sa likom Milana Stankovića! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 30.Apr.2016, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ima najbolju publiku: Fanovi ukrasili jaja sa likom Milana Stankovića! (foto)

Pevač Milan Stanković, u poslednje vreme je izuzetno popularan, što zbog emisije “Pinkove zvezdice”, što zbog hitova koji imaju milione pregleda na Jutjubu.

Njegovi verni fanovi uvek su uz njega, a koliko ga vole, pokazali su i ovaj put.

Milanovi fanovi su za Uskrs poslali uskršnja jaja sa njegovim likom, a on nije odoleo da svoje oduševljenje podeli sa svojim prijateljima na Fejsbuku.

Uskrs u Srbiji. Imam najbolje fanove“,  napisao je popularni pevač pored fotografije.
Pogledaj vesti o: Farbanje jaja,   Pinkove zvezdice

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ima najbolju publiku: Fanovi ukrasili jaja sa likom Milana Stankovića! (foto)

Izvor: Svet, 30.Apr.2016

Pevač Milan Stanković, u poslednje vreme je izuzetno popularan, što zbog emisije “Pinkove zvezdice”, što zbog hitova koji imaju milione pregleda na Jutjubu.. Njegovi verni fanovi uvek su uz njega, a koliko ga vole, pokazali su i ovaj put.. Milanovi fanovi su za Uskrs poslali uskršnja jaja sa...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.