Zvezda poslala golmana na pozajmicu: Manojlović 6 meseci u Bačkoj!

Izvor: Telegraf.rs, 01.Jul.2016, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda poslala golmana na pozajmicu: Manojlović 6 meseci u Bačkoj!

Foto: Facebook/Predrag Rajkovic

Mladi i talentovani golman Crvene zvezde Filip Manojlović prosleđen je na pozajmicu u redove novog prvoligaša Bačke.

Manojlović večeras napušta pripreme crveno-belih u Termama Čatež i narednih šest meseci braniće u klubu iz Bačke Palanke.

Procenjeno je da za Manojlovića najbolje >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da ima minute, a trenutno je u Zvezdi neprikosnoven reprezentativac Srbije Damir Kahriman.

Manojlović, koji je sa omladinskom selekcijom bio prvak Srbije na Novom Zelandu, i prošle sezone branio na pozajmici u drugoligašu Bežaniji.

(Telegraf.rs/Tanjug)


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJAN POTEZ ZVEZDE: Jedan od najtalentovanijih igrača pozajmljen supreligašu da stekne iskustvo

Izvor: HotSport.rs, 01.Jul.2016

Crvena zvezda je napravila najbolji mogući potez kako bi svog talentovanog golmana razvila jednog dana u prvog čuvara mreže.. . Naime, mladi i supertalentovani Filip Manojlović na šest meseci napušta Crvenu zvezdu. On će u tom periodu braniti gol novog superligaša Bačke iz Bačke Palanke. Tako...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.