Zašto je Spartaku toliko teško prebrojati bodove?

Izvor: MozzartSport.com, 28.Jul.2016, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto je Spartaku toliko teško prebrojati bodove?

Iz Superlige tvrde da odluka o oduzimanju bodova Voždovcu još nije doneta...

Koliko bodova ima Spartak? Dilama je postojala i prošle godine kada su Golubovi protiv OFK Beograda igrali sa rezervnim timom, pa onda bili kažnjeni, a dileme ima i posle prvog kola Superlige. 

Na osnovu zvaničnog Fejsbuk i Tviter naloga kluba iz Subotice, kao i konstatacije da su sada prvi na tabeli, jer su im dodeljena tri boda iz duela sa Voždovcem (Zmajevi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u igru protiv pravila uveli 15-godišnjeg Filipa Stuparevića) objavili smo vest kako je duel na Dušanovcu registrovan 3:0 u korist gostiju.

Međutim, posle toga našoj redakciji javio se direktor superligaškog karavana Vlada Bulatović i jasno poručio da odluka još nije doneta, te da će to biti učinjeno tek u utorak?!

Ovo naravno ne znači da Voždovcu neće biti oduzeti bodovi, ali ponovo se postavlja isto pitanje kao i prošle godine: Zašto je Spartaku toliko teško prebrojati bodove?

(foto: Starsport)
Pogledaj vesti o: Facebook,   Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.