ZNAO SVE SVOJE ŽRTVE: Ivana i njen ubica bili prijatelji na Fejsbuku!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZNAO SVE SVOJE ŽRTVE: Ivana i njen ubica bili prijatelji na Fejsbuku!

Tragom informacije da je Kostić poznavao sve svoje žrtve, na Fejsbuku smo otkrili da je prijatelj sa Ivanom Podraščić, koju je silovao i motikom ubio 31. jula u Rakovici

BEOGRAD - Osumnjičeni za ubistvo i silovanje  Darko Kostić (39) i njegova žrtva Ivana Podrašćić (14), bili su prijatelji na Fejsbuku.

Naime, tragom informacije da je Kostić poznavao sve svoje žrtve, na Fejsbuku smo otkrili da je prijatelj sa Ivanom Podraščić, koju je silovao i motikom ubio 31. jula u Rakovici.

Ivana je nestala 21. jula, a njeno telo je pronađeno danas na placu u Rakovici.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBICA ZNAO SVE SVOJE ŽRTVE: Ivana i Darko Kostić bili prijatelji na Fejsbuku!

Izvor: Press, 02.Okt.2014

. Osumnjičeni za ubistvo i silovanje Darko Kostić (39) i njegova žrtva Ivana Podrašćić (14), bili su prijatelji na Fejsbuku.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.