Velika proslava: Pevačica uz fanove slavi rođendan

Izvor: Svet, 21.Avg.2014, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Velika proslava: Pevačica uz fanove slavi rođendan

Pevačica Jelena Rozga ovoga leta vredno radi. Pored brojnih nastupa, ona promoviše i svoj novi singl “Život je čudo” koji je za kratko vreme postao pravi letnji hit.
Pevačica sutra slavi rođendan, a o tome je obavestila sve svoje fanove preko društvene mreže Fejsbuk i pozvala ih da dođu da ga zajedno proslave uz njene hitove.
“Lepi moji, u petak svi dođite u Veliku Goricu da skupa proslavimo moj 27-i!”, napisala je Rozga na  svom profilu, što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << veoma nasmejalo njene fanove, budući da ona zapravo puni 37 godina.
Autor: Bobana Živanović, Life Content
Foto: Facebook

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šetnja kroz rodni grad: Jelena, zanosna kao i uvek!

Izvor: Svet, 22.Avg.2014, 17:36

Nekoliko slobodnih dana ovog leta, Jelena Rozga je iskoristila je za šetnju i opuštanje u svom rodnom gradu Splitu.. Odevena u novu jesen/zima kolekciju italijanskog brenda Liu Jo, Jelena je fotografa Gorana Čizmešiju odvela na svoja omiljena mesta gde mu je pozirala. Donosimo vam fotografije s...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.