(VIDEO) VRATILO MU SE!? Pretučen čovek koji je krvnički  zlostavljao konja u Jagodini!

Izvor: Press, 21.Dec.2014, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) VRATILO MU SE!? Pretučen čovek koji je krvnički zlostavljao konja u Jagodini!

Slobodana Miloševića, čoveka koji je u sredu pretukao svog konja u centru Jagodine, sustigla je ista sudbina od grupe prolaznika, a sve je to snimio jedan od slučajnih posmatrača.
Na Fejsbuku se pojavio snimak na kome se vidi da jeSlobodan Milošević, čovek koji je u sredu u centru Jagodine brutalno pretukao konja, dobio batine od prolaznika >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << zbog ovog neljudskog čina.
Na snimku se vidi da je jedan od prolaznika skočio na zlostavljača životinje i udario ga.

PROČITAJTE JOŠ:
Ministarstvo pozvalo advokate da danas opet nastave razgovor
Mog muža ubila sepsa i nebriga lekara!
Srbija nema para za avione i radare, oružanim snagama smanjen budžet za pet milijardi dinara!
   
- Nisam od početka snimao, bio sam okrenut leđima jer sam uzimao telefon iz auta da pozovem veterinare – napisao je autor snimka.
Podsetimo, Milošević je pretukao svog konja u centru Jagodine, jer je životinja vukući kola iznemogla od tereta, posrnula, pala i nije mogla da ustane.
On je pokušao da podigne konja tukući ga i šutirajući, što je izazvalo kolaps saobraćaja u gradu. Konj je nakon toga prebačen u Veterinarsku stanicu.
On je priveden, a konj mu je oduzet iz vraćen vlasniku iz Končareva.

 
 
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.