VIDEO: Dečak (6) dobio od Fejsbuka 2.000 dolara za snimak na kom pravi sladoled

Izvor: Večernje novosti, 29.Jun.2016, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Dečak (6) dobio od Fejsbuka 2.000 dolara za snimak na kom pravi sladoled

Društvena mreža "Fejsbuk" platila je šestogodišnjem dečaku 2.000 dolara za autorska prava, kako bi mogla da koristi jedan od njegovih snimaka Društvena mreža "Fejsbuk" platila je šestogodišnjem dečaku 2.000 dolara za autorska prava, kako bi mogla da koristi jedan od njegovih snimaka.Šestogodišnji Nihal Radž iz Indije postao je popularan, pošto je na "Jutjubu" postavio video snimak gde pravi "Miki >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Maus mango sladoled", za koji je "Fejsbuk" otkupio prava.Mali Nihal, koji je poznatiji po pseudonimu "Kiča", počeo je da kuva već kada je imao samo četiri godine, a inspirisala ga je njegova majka. Tako je šestogodišnji Kiča pokrenuo sopstveni blog o kuvanju, a od 2015. ogdine ima svoju "Jutjub" kanal gde postavlja svoje recepte. Pogledajte video:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Ima 6 god i pravi sladoled za koji mu nude 2.000 $

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 19:00

Jedan šestogodišnjak, koji je postao popularan zahvaljujući svojim receptima koje je postavljao na Jutjub, dobio je od Fejsbuka 2.000 dolara za autorska prava...Mali Nihal Radž iz Indije, poznatiji po nadimku “kiča“, počeo je da kuva već kada je imao samo četiri godine, a inspirisala ga je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.