VELJKO OPET RASKINUO SA MAŠOM: Mladi Ražnatović u zagrljaju misteriozne crnke?!

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELJKO OPET RASKINUO SA MAŠOM: Mladi Ražnatović u zagrljaju misteriozne crnke?!

Veljko Ražnatović oduvek intrigira javnost svojim ponašanjem.

Nakon što je imao buran raskid sa devojkom Mašom Terzić, palo je još intenzivnije pomirenje i Cecin sin i ćerka Zvezdana Terzića slavili su svoju ljubav na svim društvenim mrežama, kao i uvek.

Međutim, još jednom je potvrđena ona narodna "Ne valja podgrejan krompir jesti". Maša i Veljko opet su raskinuli, a mlađani Ražnatović odmah je pronašao novu devojku.

On je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na svom Fejsbuk nalogu postavio nekoliko fotografija iz provoda sa misterioznom crnkom, a komentari su bili podeljeni. Dok su neki navijali da se vrati Maši, drugi su podržali njegov novi izbor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

PONOVO-RASKINUO-SA-MASOM-Cecin-sin-u-zagrljaju-misteriozne-crnke

Izvor: medio.rs, 17.Sep.2014

Veljko Ražnatović oduvek intrigira javnost svojim ponašanjem. Nakon što je imao buran raskid sa devojkom Mašom Terzić, palo je još intenzivnije pomirenje i Cecin sin i ćerka Zvezdana Terzića slavili su svoju ljubav na svim društvenim mrežama, kao i uvek...Međutim, još jednom je potvrđena...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.