Upucao prijatelja sačmarom u oko, pa mu na Fejsbuku odao poštu

Izvor: Blic, 24.Jul.2014, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upucao prijatelja sačmarom u oko, pa mu na Fejsbuku odao poštu

Irac Daren Vin ubio je prijatelja nakon svađe ispalivši mu metak u desno oko. Ubica je pokušao da skine sumnju sa sebe tako što je na Fejsbuk profilu ubijenog samo nekoliko sati kasnije počeo da ostavlja srceparajuće poruke.

Dvadesetjednogodišnji mladić Daren Vin, iz mesta Kilder u Republici Irskoj zbog ubistva prijatelja osuđen je na doživotnu zatvorsku kaznu. On je, nakon ubistva koje se dogodilo u aprilu prošle godine pokušao da prikrije svoje tragove postavljanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poruka na Fejsbuku kojima je ubijenom odavao poštu, i to samo nekoliko sati pošto ga je izrešetao, piše Irish Mirror.

Vin je na Fejsbuk profilu prijatelja kojeg je ubio prvo napisao: „Počivaj u miru, nedostajaćeš nam.” To mu nije bilo dovoljno, pa je nakon dva dana dodao još jednu dirljivu poruku: „Počivaj u miru Džejmi, nedostajaćeš mi, bio si mi kao brat i mnogo toga si uradio za mene i druge”.

On je dvadesetogodišnjeg mladića upucao sačmarom u desno oko nakon što su se svađali i pretili jedan drugom.

Vin je rekao policiji da je ubijeni pokušao da mu iznuidi oko 1000 evra za kanabis koji je nestao, ali i da je pretio da će mu silovati baku.

On je tokom suđenja priznao da je kriv za ubistvo iz nehata, ali ipak je osuđen na maksimalnu zatvorsku kaznu. Ubica je tvrdio da je svog prijatelja upucao u rame i da je samo želeo da ga povredi. Pored toga, branio se i time da je sačmara mogla slučajno da opali.

Vin je takođe osuđen zbog posedovanja neregistrovane sačmare i municije koju je držao sa namerom da ugrozi život.

Pre nego što je osuđen, Vin je na svom Fejsbuk profilu napisao: „Imam 99 problema, i zatvor nije jedan od njih”.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sačmarom ubio prijatelja, pa mu kasnije odao poštu na Fejsbuku (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2014

Nakon što je prošle godine ubio svog prijatelja pucavši mu sačmarom u oko, Daren Vin (21) iz Irske je optužen na doživotnu kaznu zatvora zbog ubistva iz nehata i posedovanja oružja i municije bez dozvole

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.