Izvor: Magyar Szó, 27.Avg.2014, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trodnevni festival na Paliću sa najboljim mađarskim grupama

Trodnevni festival na Paliću sa najboljim mađarskim grupama Magyar Szó online

2014. augusztus 27., 14:43

0

Na Fejsbuku se pre više nedelja pojavila vest da će najpoznatija mađarska rok grupa Kvimbi (Quimby) nastupiti na Paliću. I mada zvaničnih informacija još uvek nema, na sajtu firme Sanos Lino smo našli informaciju da će na obali Palićkog jezera, od 12-14. septembra,  biti održana manifestacija pod nazivom Palić Mjuzik Vikend, u organizaciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Magyar Szó << Vojvođanskog udruženja uzgajivača mangulice. Trodnevni muzički festival će biti organizovan prvi put sa namerom da postane tradicionalan.

U okviru muzičkog programa će u petak nastupiti mađarske grupe Sub Bas Monster (Sub Bass Monster), kao i trenutno najpoznatija rok grupa u Mađarskoj-Kvimbi, koja je nedavno gostovala i na novosadskom Exit festivalu. U subotu će prisutne zabavljati grupa Depresio (Depresszió), kao i tribjut grupe Kiss Forever Band i Iron Majdnem, dok će u nedelju na pozornicu stupiti pank grupa Aurora.

Na licu mesta će biti izložba jela i pića, odnosno suvenira a organizatori planiraju i promocije raznih proizvoda. Dnevne karte će koštati 390 dinara, dok set karata u pretprodaji za sva tri dana košta 1000, a na licu mesta 1100 dinara.

Értékelem a cikket:

0 - Tetszik a cikk      0 - Nem tetszik a cikk
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Magyar Szó...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Magyar Szó. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Magyar Szó. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.