‘Tribal bend’ sprema novi letnji hit: Uskoro stiže pesma ‘Sakrio te grad’

Izvor: Tracara.com, 23.Jun.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

‘Tribal bend’ sprema novi letnji hit: Uskoro stiže pesma ‘Sakrio te grad’

(foto: Facebook.com/tribal.bend) Mnogi pevači i bendovi pred letnju sezonu obradovilu su publiku novim singlovima, te je i Tribal bend spremio nešto novo za svoje fanove. Reč je o numeri koja nosi naziv Sakrio te grad, koju su veoma studiozno i pažljivo radili prethodnih nekoliko meseci sa svojim timom saradnika. Momci iz benda su nedavno ekranizovali svoj novi singl, i spot sniman u Novom Sadu će se pojaviti za nekoliko dana. Zanimljivo je i da se u spotu pojavljuje Biljana Pečić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << poznata po duetu Čuvam te sa Lexington bendom. “Nikada nismo pripadali grupi izvođača koji preterano hvale svoje pesme i svoj rad, ali se svaki put maksimalno trudimo da publici pružimo nešto novo, drugačije i kvalitetno, kako u muzičkom, tako i u vizuelnom smislu. Zaista verujemo u ovu pesmu jer nosi posebnu emociju i jedva čekamo da je podelimo sa publikom i čujemo njihove utiske”, rekli su momci iz Tribal benda o novom hitu. Dok ne stigne novi singl, podsetite se pesme Do mene je.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

TUĐE SLAĐE: Poslušajte novi LETNJI hit Nede Ukraden! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2017

Pun pogodak...Od davnina je poznato da je tuđe uvek slađe, a ovo je danas potvrdila i popularna pevačica Neda Ukraden, koja je objavila novu pesmu, koja nosi baš takav naziv...Pesmu su radili Marko Đurašević Mahoni i Miloš Roganović, a Neda je izvodi sa popularnim hrvatskim bendom Pirati...FANOVI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.