Top 5 najzgodnijih novosadskih fitness trenera

Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2016, 20:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 najzgodnijih novosadskih fitness trenera

Pitali smo naše čitateljke da nam preporuče novosadske fitness trenere, a one su izabrale top 5 najzgodnijih trenera. U Novom Sadu ima mnogo trenera, a u ovom izboru, pored dobrog izgleda, imaju i stručnost i sve kvalitete koje jedan personalni trener mora da ima. Mi smo napravili ovu listu , a vi je možete dopuniti svojim predlozima u komentarima.
Filip Petrović Facebook Personalni trener Filip Petrović je 1991. godište, inače je diplomirani profesor Fakulteta sporta i fizičkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << vaspitanja, a trenutno je na Master studijama. Filip se bavio vaterpolom punih 10 godina, a u sportu je od svoje 7. godine. Ukoliko želite da vam Filip bude personalni trener, njega možete naću u Wellness centru Hotela Park gde on radi kao instruktor u teretani, personalni trener, trener Top form, trener na Power Plate-u programa, ali i kao i trener plivanja.
Viktor Knežević privatna arhiva Viktor Knežević je 1986. godište i on je završio Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Bavio se vaterpolom i boksom, a trenirao je i sve druge sportove pomalo. Viktor drži individualne i smallgroup treninge, za rekreativce i profesionalce, za odrasle i za decu. On radi u Trening Centru Tajs na Podbari gde drži i grupne treninge kao što su Funkcionalni, Les Mills GRIT , hiit, pa čak i pilates. Viktor drži i obuke neplivača i usavršavanje tehnika plivanja na SPENS-u.
Idi na sledeću stranu

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.