Tamna strana onlajna: Predstavljen “Fejsbuk predator” Marka Brakovića

Izvor: Lepota i zdravlje, 23.Okt.2014, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamna strana onlajna: Predstavljen “Fejsbuk predator” Marka Brakovića

Fejsbuk predator”, moderan psihološki triler i roman prvenac autora Marka Brakovića, predstavljen je medijima i beogradskoj javnosti na promociji u restoranu Majik, a delo će se naći i na predstojećem 59. Međunarodnom beogradskom Sajmu knjiga.

Fejsbuk predator je nastao nakon dugogodišnjeg istraživanja komunikacije između muškaraca i žena na društvenim mrežama. Kroz opise svakodnevice >> Pročitaj celu vest na sajtu Lepota i zdravlje << glavnih likova, želeo sam da čitalac otkrije i drugu, tamniju stranu ‘onlajn’ komunikacije sa nepoznatim osobama“, rekao je Marko Braković, autor knjige „Fejsbuk predator“.

Recenzent knjige, Maja Volk, umetnica, svečano je započela promociju uvodnom rečju, a među poznatim gostima našli su se još i Marčelo, reper i pisac, Filip Pat, violinista, i Dušan Svilar, pevač.

Nastavak na Lepota i zdravlje...






Povezane vesti

Fejsbuk predator: Održana promocija romana Marka Brakovića

Izvor: Story, 23.Okt.2014

Roman Marka Brakovića pod nazivom Fejsbuk predator, predstavljen je juče beogradskoj javnosti na promociji u restoranu Majik...Marko Braković, promo: foto..Fejsbuk predator je moderan psihološki triler i roman prvenac autora Marka Brakovića. Roman predstavlja kulturološki prikaz savremenog društva...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Lepota i zdravlje. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Lepota i zdravlje. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.