Tabloid razbio mrak

Izvor: KMnovine.com, 24.Sep.2014, 03:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

''Tabloid'' razbio mrak

Magazin Tabloid-list protiv mafije ipak će se pojaviti u prodaji u Srbiji. Vest je objavio kao svoj fejsbuk status Milan Malenović, zamenik glavnog urednika magazina.  
...
„SLOBODNA SRBIJA POBEĐUJE: Posle objave da nam je štamparija zatvorena (zato što noćni čuvar nema položeni vatrogasni ispit) javili su nam se prijatelji iz celog sveta. Dobili smo podršku od redakcija iz Evrope, >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << čak i iz zemalja koje su Srbiju bombardovale. Dobili smo i podršku od mnogih ambasada, najjaču od Rusa.
Ponuđeno nam je da se štampamo u inostranstvu, iz Mađarske i Bugarske smo dobili ponudu po nižim cenama od ovdašnjih, a jedna štamparija iz Rusije je htela besplatno da nas štampa. Našli smo jednu štampariju u Srbiji, koja nas je odštampala i to SVIH 48 STRANA U BOJI.



TABLOID 320 je već sutra u prodaji u Vojvodini (tako ide distributer), a u četvrtak u ostalim delovima Srbije. Naslovna je u prevelikoj rezoluciji da mogu da je postavim.
UŽIVAJTE U POBEDI NAD SILAMA MRAKA VUČIĆA I NjEGOVIH SLUGU!“




FB Reporter

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.