TAJČI OTVORILA DUŠU: Bila sam lutkica koja je htela sve da zadovolji! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 31.Okt.2014, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TAJČI OTVORILA DUŠU: Bila sam lutkica koja je htela sve da zadovolji! (VIDEO)

- Bila sam zgodna, talentovana i marljiva devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvek otvorenog srca. Želela sam da volim i da primam ljubav kroz muziku - napisala je hrvatska pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

Uz sliku iz 1990. na kojoj pozira sa svojim tadašnjim saradnicima, hrvatska pevačica Tatjana Matejaš Tajči (44) koja se krajem osamdesetih proslavila evrovizijskim hitom “Hajde da ludujemo”, na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Fejsbuk stranici je objavila emotivno pismo u kojem se priseća svojih zvezdanih dana.

- Bila sam zgodna, talentovana i marljiva devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvek otvorenog srca. Želela sam da volim i da primam ljubav kroz muziku. Verovala sam da će me, na neki način, muzika zaštititi od emotivnih razočaranja. Tu smo, moja ekipa i ja u studiju 1990 – slavimo sjajan tiraž prvog albuma. Prvo što pomislim kad vidim ovu sliku je ono pitanje: Šta bih rekla sebi kao 19-godišnjoj devojci? “Veruj u sebe. Veruj da si dovoljno lepa, pametna, talentovana, dobra. Veruj da si vredna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato što je moraš zaslužiti. Ne slušaj kad ti kažu drugačije. Tada sam bila lutkica koja je svima htela da udovolji, danas sam JA bez opravdanja – zaključila je Tajči.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.